4 tips til at indrette et mindre køkken

Større er ikke altid bedre, især når vi taler køkkener. Små køkkener er normalt mere effektive arbejdspladser end store, så du skal ikke være bekymret, hvis der ikke er meget plads i dit køkken. Men hvordan skal du så indrette et mindre kvanum køkken uden, at det bliver for rodet og svært at lave mad? Læs med videre og find flere tips her.

Gode råd til indretning af et lille køkken

  • Sørg for at køkkenet er ryddeligt – Rod sker normalt på grund af, at der ikke er nok opbevaringsplads. Men mere opbevaringsplads er alligevel ikke altid løsningen. I stedet bør du sørge for at forenkle og rydde op i dit køkken. Tag et kig på hvad du har liggende i skuffer og skabe. Der er sikkert en masse ting, du ikke har brug for. 
  • Mal væggene med en lys farve – En anden god idé er, at du bør male væggene med en lys farve. Mørke rum føles mindre, så lys dine vægge op med maling i en lys farve.
  • Vælg hylder i stedet for køkkenskabe – Du kan ydermere vælge hylder i stedet for køkkenskabe over dit køkkenbord. Det vil give dit køkken et mere luftigt look, så det synes større.
  • Køb funktionelle og praktiske møbler – Funktionelle møbler er et plus i et lille køkken. Derfor bør du finde måder, du kan skabe et multifunktionelt rum med praktiske møbler, der nemt kan gemmes af vejen. Det kan være rygløse barstole, rulleborde eller lignende.