Går du og leder efter din drømmebolig

eller leder du efter en ny lejer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Boligudvalg mener vi nemlig, at det skal være nemt og enkelt at finde sin næste lejebolig, og dette er noget vi arbejder dedikeret efter. Hos holdet bag Boligudvalg arbejder vi med en seriøs tilgang til markedet og bestræber os efter, at være de bedste til det vi laver.

Kundetilfredshed er et succeskriterie

Hos Boligudvalg er kundetilfredshed noget vi sætter højt på dagsordenen. Vi vil altid forsøge at yde den bedste service muligt. Så kan vi hjælpe dig eller er der noget du mener vi kan forbedre, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate til en god snak.

Konceptet

Hos Boligudvalg er konceptet meget simpelt. Vi forsøger at samle alle ledige lejeboliger i hele landet, så du som boligsøger har hele markedet samlet ét sted.
Vi gennemsøger dagligt utallige danske hjemmesider og sørger for at Boligudvalg altid er opdateret. Derfor slipper du for at skulle holde dig orienteret om lejeboliger på hundredvis af sider. Du kan også oprette dine egne boligannoncer på siden, så dine annoncer når vores netværk af over 40 facebooksider og 10 facebookgrupper med lejere der leder efter en ny lejebolig.

Sådan indsamler vi viden om ledige boliger

Boligudvalg indsamler information om boligerne på følgende måder:
1. Lejeboliger lægges direkte op på siden af boligudbyderne.
2. Boligudbyderne beder os om, at holde deres hjemmesider opdateret på siden.
3. Vores robotter indsamler information om ledige lejeboliger på nettet, der ikke allerede er på Boligudvalg. Her medtages alle boliger set som ledige og opdaterede fra gratissider.

Oplysninger

Danmark
CVR: 40268685

Går du med tankerne om, at få oprettet din hjemmeside på Boligudvalg eller er du i tvivl om hvorfor du burde oprette dig hos os? Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder. Vi er altid parate til en god snak.

Hvis du har fundet en fejl på siden skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på feedback og sidder altid klar til at undersøge sagen.